Nyhetsbrev #33: Vad vill du göra i höst?

Styrelsen har ordet

För tre år sen bestämde jag mig för att bli aktiv i klubben för att lära känna fler som klättrade utomhus. Jag vågade mig till ett årsmöte och som tack blev jag motvilligt vald till valbredningen. Efter det såg jag en explosion i min klättring: till exempel stod jag inom tre månader nedanför en tusen meter lång multipitch i Norge med tre nya vänner från klubben.

Tack vare engagemang utvecklar oss själva och våra medklättrare. Detta nyhetsbrev är fullproppat av möjligheter för dig att hitta på roliga och utvecklande saker med klubben!!

Mattias Bermell Rudfeldt, styrelseledamot

Rädda och bredda ungdomsklättringen – Möte på Fjällsport tisdag 24/10 kl 19:00

I styrelsen och andra forum har det flera gånger diskuterats vad vi vill med ungdomsklättringen och hur vi kan få igång utomhusaktiviteter med ungdomarna. Har du tankar och idéer om hur klubbens ungdomsverksamhet borde se ut? Har du egna ungdomsdrömmar som du vill förverkliga? Kom till Fjällsport tisdag den 24:e oktober klockan 19:00!

Under flera år har Niklas Westerlund varit eldsjälen som hållit verksamheten rullande. Niklas kommer tyvärr inte fortsätta med detta till våren. För att klubben ska kunna bedriva ungdomsklättring behöver vi engagerade personer. Personer som på olika sätt kan tänka sig att bidra för att våra ungdomar ska få upptäcka och njuta av klättringens tjusning. Vill du vara en av dessa engagerade personer? Kom till Fjällsport och hör mer!

Kolla även in facebook-eventet

Planera och arrangera klubbens julfest och valmöte

Förra året hade vi en hejdundrans julfest med middag, sång, tävlingar, tal och kryddade historier om årets bedrifter. Vill du vara med i gänget som planerar och arrangerar festen detta år? Skicka mail till mattias.br@gmail.com

Nytt för i år är att vi kommer ha ett snabbt möte innan middagen serveras där vi bland annat kommer välja nästa styrelse. Präliminärt kommer festen gå av stapeln den 2 december, boka datumet redan nu!

Våffelkväll med boulderhallskommittén – 5 november

Boulderhallskommitté undersöker möjligheten för klubben att bygga och driva en boulderhall i Göteborg. Kom och ät våfflor och lyssna på hur arbetet går och bidra med dina egna idéer.

Läs mer på facebook-eventet eller klubbens hemsida

Hjälp till att säkra på höstlovet, v 44

Har du höstlov och grönt kort? Perfekt, då har du möjlighet att hjälpa till och säkra ungdomar som provar på utomhusklättring i Utby på höstlovet. Varje dag från måndag 30 oktober till fredag 3 november kl 10:30 – 15:00 kommer vi erbjuda prova-på klättring till ungdomar i Göteborg.

För besväret får du 400 kr per dag du är med och säkrar. Anmäl ditt intresse till info@gbgkk.nu

Kalendarium

Håll dig uppdaterad på klubbens kalender!