Sponsorer

Climb In 2023 listar nedan sponsorer som kommer att medverka under festivalen:

Fjällsport har sedan 2001 guidat kunder till rätt utrustning inom klättring och friluftsliv. Det som har gjort Fjällsport till en given destination att besöka är hög kompetens hos personalen, hög kvalitet på produkterna och ett unikt handplockat utbud utan motsvarighet. Besök Fjällsport på Magasinsgatan 7, 411 18 Göteborg eller https://www.fjallsport.se/

Fjällsport kommer under Climb In att ha ett tält på ängen, samt sponsra den vertikala tipspromenaden samt skattjakten.

 


Bergsbo Brand Agency är ett Göteborgsbaserat företag som representerar fina varumärken inom klättring, skidåkning, vandring och löpning. Helst där vägen tar slut och det vilda tar vid. Vi jobbar med produkter som gör dina äventyr roligare och säkrare. Vi är agenter för Black Diamond, La Sportiva, ATK bindningar, Pieps och OAC skidor.

Under Climb In 2023 kommer Bergsbo att ta med sig skor för klättrare att testa på klippan. Skorna kommer från Black Diamond och La Sportiva:

Black Diamond föddes ur de ökända Dirt bag climbers behov av utrustning för att erövra den vertikala världen i Yosemite Valley. Idag är Black Diamond ett av världens främsta varumärken inom klättring och outdoor, ett ingenjörsdrivet företag med hjärtat på rätt ställe, ju brantare desto bättre.

Italienska La Sportiva har sedan 1928 skapat skor för vertikala äventyr. La Sportiva har varit ledande i utvecklingen av den moderna klätterskon, alltid med samma känsla för kvalité och passion för klättring. Ett äkta italienskt hantverk.