Styrelsen

Ordförande

Anna Wilson  | ordforande@gbgkk.nu

Kassör

Magnus Åkerman | kassor@gbgkk.nu

Ledamöter

Michael Blomqvist, Oskar Danielsson , Martin Hallnäs, Alvar Palm, Sara Sadoon

Revisorer

Ordinarie: Alexandra Nybratt och Kathy McKenny-Ek

Revisorssuppleant: Jesper Gren

Valberedning

Gustav Widén (sammankallande), Eva Werner och Oskar Palm


Styrelsen 2022

Det här är medlemmarna i klubbens styrelse för 2022:

 

Ordförande Göteborgs Klätterklubb
Anna Wilson

Anna Wilson. Anna har klättrat i ca 10 år och trivs bäst på Bohusläns klippväggar men klättrar så ofta det går i Spanien. Gemenskapen och upplevelsen är det bästa, grädden på moset att ha roligt ihop. Anna är nyvald ordförande i klubben och hoppas på att fler personer finner ute-klättringens tjusning. Vi hoppas kunna främja och utveckla klättringen i Göteborgsområdet för såväl gamla som nya medlemmar.

 

 

 

 

Magnus Åkerman
Magnus Åkerman

Magnus Åkerman. Påbörjade sin klätterkariär i början på detta millenium i Stockholm. Då blev det mest topprep inomhus. Idag trivs Magnus bäst med tradracket och jamhandskarna på men sport och bouldering är såklart nästan lika roligt.

 

 

 

 

Oskar Danielsson

Oskar Danielsson. Påbörjar sitt tredje år som kassör och klättrar allt möjligt från is till inomhus, men trivs bäst på standplats i solen i T-shirt. Håller peppen på topp och låter vädret ta hänsyn till honom! Årets mål som klättrare är att ha roligt samt klättra med sköna personer på roliga platser.

 

 

 

 

 

Michael Blomqvist

Michael Blomqvist. En herre och klättrare i sina bästa år som gärna tar med familjen upp på höga berg runt om i Skandinavien . I styrelsen är han sekreterare och tar med årvis med erfarenhet av ideellt engagemang i form av handbollstränare. Michael klättrar allt möjligt och anser att en dag ute på klippan endast är värd namnet om man blir belönad med gott termoste!

 

 

 

 

Martin Hallnäs

Martin Hallnäs. Martin började klättra inomhus 2016 och gick sin första utomhuskurs 2017. Han fastnade tidigt för tradklättringen men gillar även ibland att klänga på bumlingar och sportleder. Martin är eftertänksam och metodisk och har på kort tid blivit en mycket engagerad medlem i klubben, bl.a. genom att arrangera en del av årets klätterträffar. Han vill gärna bidra till en nystart av klubbens inomhusträffar under den mörka och kalla årstiden samt ett varierat utbud av utomhusträffar

 

 

 

Alvar Palm

Alvar Palm. Alvar har klättrat till och från sedan 2008. Han gillar både sport och trad, hårt och lätt, beroende på humör.

Vi saknar dig ♥ Vila i frid

 

 

 

 

 

Sarah Sadoon.  En friluftsentusiast vars första interaktion med klättervärlden var på en klippklätterkurs i Utby 2018. Fokus låg på att utmana höjdrädslan, och visst blev det en utmaning. Men för Sarah tog förtjusningen i samspelet mellan det mentala och fysiska i klättringen snabbt över och det har klättrats sedan dess. Sarah vill genom sitt arbete i styrelsen bidra till att sprida klätterglädje och få flera att hitta denna underbara sport som är full av gemenskap och utmaningar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Styrelsens roll är att hålla ihop klubbens verksamhet, men det är bara är en liten del av klubben; mycket av det som händer görs av engagerade medlemmar i  våra kommitteer, av instruktörer som håller kurser, och alla som är med och arrangerar  klätterträffar, ungdomsklättring, träffar med ninja och klubbresor.