Nyhetsbrev för hösten

Hej, just nu händer det en del i vår klubb och då passar det bra att summera ihop allting i ett nyhetsbrev. 

Julfest och sociala arrangemang 

Det börjar lida mot jul och traditionsenligt skall det arrangeras en julfest. För att det skall bli en fest behöver vi hjälpas åt att skap den. Planen är därför att träffas på Fjällsport onsdagen den 30 Oktober klockan 18 och spåna tillsammans. Den initiala tanken är även i år att samköra julfest och valmöte. 

Det har även länge diskuterats behovet av en grupp som hittar på sociala aktiviteter i klubbens namn. Vi passar på att påminna om denna och tänkte att om man är lite sugen på att vara med i en sådan kan julfesten vara en väg in i detta. Möjligheten finns självklart även annars men det är ett bra tillfälle att testa på att arrangera i klubbens namn om man är intresserad av det.

Är man intresserad av att göra andra saker i klubbens namn är det alltid uppskattat. Det har t.ex. bubblat ganska mycket om att skapa en kommitté som skall hjälpa till att arrangera klätterresor. Känner du att detta är något för dig så hör gärna av dig så skall vi försöka få ordning på något.

Klubbens klippklätterutrustning…

bor idag hemma hos vår ordförande Bobby i Majorna, men den skulle behöva hitta ett nytt hem så snart som möjligt. Det man gör som ansvarig för utrustningen förutom att låna ut den till klubbens medlemmar är att kolla så att den är i gott skick när den kommer tillbaka. För att personen som skall göra detta skall veta vad man skall kolla på kommer den som tar över utrustningen få gå Per Forsbergs kurs i att inspektera klätterutrustning, självklart står klubben för kostnaden för detta. 

Ett tag kvar till årsmöte

Enligt klubbens stadgar §20 Förslag till ärenden att behandlas av årsmötet vill styrelsen påminna våra medlemmar om stycket “Förslag om stadgeändring, nedläggning eller sammanslagning av föreningen med annan förening eller annan fråga av väsentlig betydelse för föreningen eller dess medlemmar skall vara styrelsen tillhanda senast den 5/1.”

Annars ska motionen skickas till styrelsen tre veckor innan årsmötet. Styrelsen återkommer i början av 2020 med tid och plats för klubbens årsmöte.

Ha det bra och klättra mycket 😊