Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Valmöte 15 december

15 december, 2021 @ 18:00

Välkomna på Valmöte!

I år håller vi till i Utby Kulturförenings lokal (Österlyckan 3, i samma hus som I Love Pizza) onsdagen 15 december med start kl 18:00, mingel från kl 17:30. På valmötet skall viktiga poster inom klubben väljas: Styrelse, valberedning, revisorer.

Efter mötet bjuder klubben på julmingel med mat och andra godsaker!

Valberedningens förslag på styrelse 2022:

I år har vi i valberedningen haft två krux att lösa. Det första och lättaste kruxet var att hitta en kandidat till ordföranderollen när Mattias Bremell lämnar. Valberedningen föreslår att Anna Wilson leder nästa styrelse. Anna har en gedigen erfarenhet med sig, bland annat från sitt arbete som organisations- och ledarskapsutvecklare.

Det andra och svårare kruxet var att hitta en kandidat till kassörsrollen. Oskar Danielsson har gjort mer än de flesta och det är dags att han får avlösning. Som tur är har vi fått lite förhandsinfo (beta), styrelsen undersöker möjligheten att framöver ta in en kanslitjänst för att bland annat avlasta kassören. Det kommer förhoppningsvis göra uppdraget lättare och roligare på lite sikt. För att ge styrelsen bästa förutsättningar att jobba vidare på det föreslår vi Magnus Åkerman som ny kassör, och att Oskar Danielson med sin erfarenhet är kvar i styrelsen som ledamot.

Vi har även två tvååriga poster som ledamöter att välja till. Den ena var väldigt lätt, Sarah Sadoon som klättrat mycket med Ninja och redan fixat fram en 1:a hjälpen-kurs kandiderar. Den andra var nästan ännu enklare, Martin klätterträffar Hallnäs ställer upp för omval.

Utöver styrelse väljs även revisorer på valmötet. Alexandra Nybratt ställer upp igen. Hon behöver en sidekick och Kathy McKenny-Ek ställer upp. Till revisorssuppleant föreslår vi att valmötet shanghaiar någon, det är lätt.

Ordförande för en tid av ett år: Anna Wilson
Kassör för en tid av ett år: Magnus Åkerman
Ledamöter,
för en tid av två år:  Sarah Sadoon och Martin Hallsnäs
för en tid av ett år (fyllnadsval Anna Wilson): Oskar Danielsson
Revisorer för en tid av ett år: Alexandra Nybratt och Kathy McKenny-Ek

Se alla mötesdokument här

Detaljer

Datum:
15 december, 2021
Tid:
18:00
Evenemang Kategori: