Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klubbresa till Rjukan

18 januari, 2017 @ 11:00 - 22 januari, 2017 @ 21:00

Redo att anmäla dig? Anmäl dig här!

Klättrar man is i Norden så känner man med stor sannolikhet till Rjukan. När det kommer till is har Rjukan allt. Från lätta nybörjarturer till testbitar för de mest erfarna. Det finns även goda möjligheter att sätta topprep på diverse olika leder. Lägg till att området i princip har isgaranti och väldigt överkomliga anmarscher. Jackpot är nådd!

Klubbresa arrangeras till Rjukan med avfärd 18 januari och hemkomst 22 januari. Om det är många som kan andra tider under veckan så tittar vi på att ordna det!

Alla medlemmar är välkomna i replag så väl som ensamma. Observera att detta är en resa och ej en kurs vilket betyder att deltagare förväntas ta med kunskap och utrustning för att bedriva önskad verksamhet.

Kunskap kan fås på någon av klubbens isklätterkurser. Isklätterutrustning kan hyras av klubben.

Vi kommer förhoppningsvis bo vid Rjukan Old School Hostel (a.k.a. Jakobs vandrarhem) beror på om vi får plats. Det är ett prisvärt boende med fokus på isklättrare. Tillgängliga torkrum, wifi, allmänt kök.

Det tar ungefär 6 timmar effektiv bilkörning att ta sig till Rjukan. Vi lämnar Göteborg vid tre-tiden för att komma fram vid en skälig tid. Vi samåker i de bilar som deltagare har tillgängliga, bilägare får en överenskommen milersättning (rekommenderad 19.5 kr / mil).

Priset för resan är inte helt spikat då det kommer bli självkostnad. Det är uppskattas att bli ca 1200 för resa och logi.

Redo att anmäla dig? Anmäl dig här!

Mer om Rjukan: http://www.ukclimbing.com/articles/page.php?id=152
Förbättra din isteknik: http://www.ukclimbing.com/articles/page.php?id=4316

Detaljer

Start:
18 januari, 2017 @ 11:00
Slutar:
22 januari, 2017 @ 21:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,