Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Klubbresa till Nissedal!

5 June, 2019 @ 12:00 - 9 June, 2019 @ 23:59

Efter att vi snöpligt fick ställa in höstens planerade resa gör vi ett nytt försök på en betydligt bättre helg, nationaldagshelgen! Tillräckligt sent på våren för att minska risken för regn, men tidigt nog för att ha stor chans att slippa knotten.

Planen är att vi samlar ihop ett gäng taggade långtursklättrare och kör en till två minibussar från Göteborg, för en långhelg med långa leder 🙂

Typ av klättring: Långturer på helt eller delvis naturligt säkrade leder. På Hægefjell finns ett fantastiskt utbud av leder runt 350-500 meter, mycket med svakaraktär. Här finns både trivsamma fyror i svasprickor och linjer som gör rutinerade instruktörer knäsvaga, och mycket däremellan.

Datum: Resa dit onsdag 5/6. Klättring torsdag 6/6 – söndag 9/6, hemresa söndag kväll.

Resa: Minibussar från Göteborg, körtid c.a. 6:40. Vi siktar på att minst en minibuss kommer iväg redan vid lunchtid på onsdagen.

Boende: Tälta i skogen nedanför Hægefjell, där finns bekvämligheter i form av obegränsat med vatten i forsen, och sopsortering och torrdass vid parkeringen.

Mat: På stormkök/motsvarande efter tycke och smak.

Pris: 550 kr (täcker bilar, bränsle, vägtullar, färja och campingavgift) Klubben har skjutit till lite extra för att hålla nere priset. 

Förkunskapskrav: Det här är en resa som kräver en lite högre erfarenhetsnivå än ett vanligt klubbarrangemang. Man behöver inte ha bestämt replag med någon innan anmälan, det löser vi veckorna innan eller på plats. Det viktiga är att alla som åker med har en tillräckligt hög kunskaps- och erfarenhetsnivå för att ingå i ett självständigt replag på flerrepors-turer. 

Anmälan: För att anmäla dig, fyll i formuläret och och betala in till klubbens Plusgiro 72 61 69-6 (glöm inte att skriva namn!). Antalet platser är begränsat, max 14 pers för att inte orsaka total invasion. Sista anmälningsdag 15/5, men boka gärna tidigare.

Om vädret mot förmodan gör att Nissedal inte funkar och vi måste ställa in så återbetalas förstås hela beloppet. Men vi tror ju på sol! 🙂

 

Senaste info, kolla: https://www.facebook.com/events/2186166095028227/

 

/Gustav och Eva

 

Details

Start:
5 June, 2019 @ 12:00
End:
9 June, 2019 @ 23:59
Event Category:
Event Tags:
, , ,