Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klubbklätterträff: Bananblocket

18 augusti, 2020 @ 17:30 - 21:30

Efter semesteruppehållet kör vi igång med klätterträffar igen och var kan passa bättre än det finfina Bananblocket i Fjällbo! Vi ses kl 17:30 nedanför Robins Crack och klättrar så länge vi orkar eller tills solen går ner.

Att ta sig till mötesplatsen kräver lite scrambling så välj bra skor till approachen och ta det försiktigt. Har ni svårt att hitta så ring Martin på 0727402040.

I närområdet finns mycket fin klättring från 5-registret upp till 7. Allt är naturligt säkrat utan bultade ankare. Deltagare förväntas ha kunskap motsvarande Grundkurs klippa.

Väljer ni att klättra upp till Bananblockshyllan är det viktigt att ni har kompetens att ta er därifrån (Rapellering med prusik).

Viktigt att alla som kommer följer Folkhälsomyndighetens råd gällande Covid-19 och som sagt, är du minsta förkyld stanna hemma så kan vi synas på nästa träff istället :). Pga Covid-19 så tar klubben inte med någon fika. Men ta gärna med lite egen fika så kan vi ta en gemensam fikapaus :).

Länk till folkhälsomyndigheten gällande Covid-19,

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/alla-har-ansvar-att-forhindra-smitta-av-covid-19/bromsa-smittan–det-har-kan-du-som-privatperson-gora/

Detaljer

Datum:
18 augusti, 2020
Tid:
17:30 - 21:30
Evenemang Kategori: