Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klubbklätterträff: Bäckravinen – Introväggen

7 juli, 2020 @ 17:00 - 21:00

Du tar dig dit genom att gå från ängen mot Fjällbo, när du gått över en liten bäck så ligger klippan in till vänster. Kommer du fram till Koskenkorva så har du gått för lång.

Vi träffas från kl 17.00 vid ‘Bäckravinen – Introväggen’ och klättrar så länge vi har lust eller tills det är dags att ta fram pannlamporna.

Vid Bäckravinen – Introväggen, så är lederna bultade från grad 3 till ca 6b. Är man sugen på att tradda finns både Slabben och Konskenkorva precis bredvid med många fina leder.

Ta chansen att träffa och umgås med andra klättrare i klubben och lära känna nya vänner att kunna klättra med framöver.

Träffens syfte är att vi ska träffas, umgås och framförallt klättra. Alla som kommer måste kunna klättra på egen hand, ha erfarenhet från att kunna leda eller följa.

Viktigt att alla som kommer följer Folkhälsomyndighetens råd gällande Covid-19 och som sagt, är du minsta förkyld stanna hemma så kan vi synas på nästa träff istället :). Pga Covid-19 så tar klubben inte med någon fika. Men ta gärna med lite egen fika så kan vi ta en gemensam fikapaus :).
Länk till folkhälsomyndigheten gällande Covid-19,
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/alla-har-ansvar-att-forhindra-smitta-av-covid-19/bromsa-smittan–det-har-kan-du-som-privatperson-gora/

Välkomna Nina, 076-3371418

Detaljer

Datum:
7 juli, 2020
Tid:
17:00 - 21:00
Evenemang Kategori: