Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klätterträff: Greggered

23 april, 2017 @ 11:00 - 17:00

Årets andra klubbklätterträff är inte i Utby (hör och häpna) utan i Greggered.

Greggered är en trivsam klippa i Lindometraken som på liten yta bjuder på mycket klättring. Här finns välsäkrade tradleder i 5-registret och några bitigare runt 6, samt sportleder från 5c till 7c.

Speciellt vid Hyllan (där tradturerna och två bultade turer går) är det lättillgängligt och trevligt häng. Det är lätt att gå runt till toppen och sätta topprep. Många av lederna (även tradturerna) har bultade toppankaren.

Alla deltagare förväntas ha fullvärdig kompetens för de moment de åtar sig. Alla klättring sker på egen hand, klubben står för fika och trevligt sällskap!

Saxat från accessdatabasen: “OBS! Se till att lämna plats på den mycket lilla parkeringen så att markägaren kan parkera sin stora lastbil. Håll låg profil då det är väldigt lyhört mellan klippan och närboende. Var försiktig så du inte skadar stängslet.”

Med tanke på den lilla parkeringen (och miljön) vore det bra om folk samåkte. Posta gärna här i eventet om du har plats i bilen eller om du står utan skjuts.

Se pappersföraren (“Klättring i Göteborg med omnejd” s. 282) eller sverigeföraren för vägbeskrivning samt ledbeskrivningar.

Väl mött! Måns & Simon

Detaljer

Datum:
23 april, 2017
Tid:
11:00 - 17:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar: