Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Klubbresa Nissedal

2 June, 2017 @ 17:30 - 6 June, 2017 @ 22:00

OBS! EN PLATS KVAR!

Vårens klubbresa går till Haegefjell i vackra Nissedal! Haegefjell är ett Mekka för multipitch i solen, med en härlig base-camp nära berget, i vackra omgivningar. Lederna är på mellan 7 och 12 replängder och finns i alla grader från 4 till 8.

Senaste nytt om resan hittar du på eventet på klubbens Facebook-sida.

Bokar gör man genom att betala 920 kr till Plusgiro: 726169-6 och ange sitt för- och efternamn. Först till kvarn gäller, det finns 18 platser. Blir det fullt så kan man hamna på väntlista (och skulle man sedan inte komma med så får man så klart pengarna tillbaka!) Observera att bokningen är bindande! Skulle vädret göra att Nissedal inte fungerar, så tar vi en diskussion om annat resmål, eller ställer in. Men vi räknar förstås med sol! Boka på!

Med på resan finns medlemmar som kan tipsa om lämpliga turer och ge goda råd, men alla deltagare förväntas klättra självständigt. Du behöver alltså kunna trad-klättra flerreporsturer med en partner på samma nivå. Känner du att du vill putsa på kunskaperna så rekommenderar vi en fortsättningskurs med tema multi-pitch!

Har du ingen partner? Det löser vi på plats!

Avresa från Centralen fredag 2/6 efter jobbet, hemkomst tisdag 6/6 sen kväll. 3,5 dagars klättring. Priset inkluderar en gemensam måltid, samt bilar, bensin, vägtullar, färjor och campingavgift.

Vill du vara med och planera? Maila info@gbgkk.nu.

Details

Start:
2 June, 2017 @ 17:30
End:
6 June, 2017 @ 22:00
Event Category:
Event Tags:
, ,