Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inställt – Klätterträff Greggered

7 september, 2017 @ 17:30 - 20:00

Då det är helt genom surt ute och regnet strilar ner och det dessutom är ostadigt med regnprognos även för imorgon så ställer vi in… Hoppas på fint väder till nästa träff istället.

– Nina

Klubbklätterträff! – Samlingsplats Greggered hyllan 17.30

Vi träffas från kl 17.30 vid Greggered hyllan’ och klättrar fram till 20 med hemfärd ca 20.30, pannlampa är bra att ta med då solen går ned 20.00.
Denna träff tänkte vi ge möjlighet för dom som är ringrostiga att träna på att leda tradd samtidigt som man är säkrad på topprep, har varit önskemål om detta, och greggered är en perfekt klippa för denna övning.
Greggered är en trivsam klippa i Lindometraken som på liten yta bjuder på mycket klättring. Här finns välsäkrade tradleder i 5-registret och några bitigare runt 6, samt sportleder från 5c till 7c.
Saxat från accessdatabasen: “OBS! Se till att lämna plats på den mycket lilla parkeringen så att markägaren kan parkera sin stora lastbil. Håll låg profil då det är väldigt lyhört mellan klippan och närboende. Var försiktig så du inte skadar stängslet.”

Med tanke på den lilla parkeringen (och miljön) vore det bra om folk samåkte. Posta gärna här i eventet om du har plats i bilen eller om du står utan skjuts.

Vi kör en grön träff, vilket innebär att du ska ha kunna säkra och ha kunskaper motsvarande grundkurs. Alla deltagare förväntas ha fullvärdig kompetens för de moment de åtar sig. All klättring sker på egen hand

Så kom och klättra eller ta en fika och umgås en stund. Klubben bjuder på lite fikabröd 🙂
Jag kommer kunna ta med mig 3-4 personer i min bil, återkommer med upphämtningsplats, jag kommer åka från stan ca 16.30.

Välkomna Nina

Hittar du inte oss så ring Nina på tel: 076-3371418

Detaljer

Datum:
7 september, 2017
Tid:
17:30 - 20:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar: